Käsiraamatud


Toiduarmastaja märkmik

See, kui tähtis on meie elus toit, ei vaja pikemat selgitust. Aga meie igapäevane kütus võib vajada rohkem aega ja tähelepanu, kui oleme seda seni vajalikuks pidanud.

See märkmik kutsub teid vaatama uue pilguga söögitegemisele – menüü koostamisele ning toidu säilitamisele ja kasutamisele viisil, mis väldib selle raiskamist.

Kui te ei söö ära poolt kalast, mille eest maksite 10 eurot, tähendab see, et viskate 5 eurot minema. See on ju raha, mis lendab piltlikult öeldes prügikasti.

Jagame teile kasulikke näpunäiteid, kuidas vältida toidujäätmete teket. Lisaks tutvustame fakte, mis näitavad, miks toidujäätmed on suur probleem.

Otse loomulikult on siin palju ruumi ka teie märkmete jaoks. Bon appétit!

LAE MÄRKMIK ALLA SIIT eesti keeles

MÄRKMIK inglise keeles

 

 


VÄÄRTUSTADES TOITU Kasulik käsiraamat toidujäätmete ja nende tekke vältimise kohta

Toit on elu. Armastame toitu nii väga, et ostame seda vahel üleliia; tellime enam, kui suudame süüa; ja valmistame rohkem kui tarvis. Kahjuks lõpetab toit sellisel juhul sageli prügikastis. Nii tekivad toidujäätmed ehk raisku läinud toit, mida oleks olnud võimalik vältida.

Käsiraamatust leiate selgitusi selle kohta, milles seisneb toidujäätmete probleem, milline on raisatud toidu globaalne mõju ja kuidas saaksime kodus vähem toitu raisata.

LAE KÄSIRAAMAT ALLA SIIT eesti keeles

KÄSIRAAMAT inglise keeles

 

 

 

Trükiste avaldamist toetas rahaliselt Euroopa Liit. Nende sisu ei kajasta tingimata Euroopa Liidu seisukohti.