Kas olete mõelnud sellele, et toitu ära visates raiskad ka toidu tootmiseks kulunud ressursse ja raha? ÜRO Keskkonnaprogrammi raporti kohaselt visatakse kogu maailma kodumajapidamistes iga päev ära miljard söödavat toidukorda. Probleem puudutab ka Eestit. Eesti kodumajapidamistes moodustab toidukadu ehk raisatud toit toidujäätmetest peaaegu poole.
Eesti Korteriühistute Koolituskeskus kutsub seminarile:
Austa toitu jäägitult: Kuidas teha kodus lõpp toiduraiskamisele?
Vaatame laiemalt, et mis probleem on hetkel toidujäätmetega ning kuidas see raiskab loodusressursse. Keskendume just sellele, mida igaüks saab kodus ära teha. Jagame häid nippe, mida saab kasutada toidutegemisel jäätmete vähendamise eesmärgil.
Seminar toimub 27. novembril algusega kell 16:00 EKÜL Zoom keskkonnas.
Arutelu juhib Kristel Kibin
Jäätmekorralduse ja digitaliseerimise valdkonnajuht | Ringmajanduse osakond |Kliimaministeerium
Registreeru koolitusele SIIN:
Koolitusel osalemine on TASUTA, kuid vajalik on eelregistreerimine.
Registreerunutele saadetakse koolitusel osalemise link päev enne koolitust. Seminari salvestus on hiljem kättesaadav EKÜL kodulehel toimunud koolituste materjalide alt.