Kui Sa ei näe uudiskirja korrektselt, vaata veebiversiooni


Eesti Korteriühistute Liidu uudiskiri 1/2018

Hea korteriühistu esindaja!

2018. aasta veebruarikuu toob taas korteriühistutele palju uut. Tulekul on uued koolitused, ilmumas on uued käsiraamatud. Käimas on ka kaks küsitlust, millest lähemalt allpool. Palume neis osaleda.

Kõige värskemat koolitusinfot leiab ikka aadressilt https://ekyl.ee/koolitus, uue korteriomandi- ja korteriühistuseadusega seotud infot aadressilt https://ekyl.ee/avaleht/uusseadus, juriidilise nõustamisega seotud infot aadressilt https://ekyl.ee/oigusabi ning huvilistel soovitame kindlasti jälgida ka meie Facebooki lehte , kuhu uued uudised kõige kiiremini jõuavad.

Eesti Korteriühistute Liit

 

EKÜL kogub andmeid korteriühistute kohta, kes rekonstrueerimise toetusest ilma jäid

23. septembril 2017 peatati taotluste vastuvõtt korterelamute rekonstrueerimise toetuse taotlemiseks, kuna eelarveperioodi vahendid aastani 2020 olid selleks hetkeks taotlustega kaetud. SA KredEx-ile oli selleks ajaks laekunud 460 taotlust summas ca 104 mln eurot toetuseks ettenähtud 102 mln eurost. Taotluste vastuvõtmise peatamise tõttu jäid paljud korteriühistud, kes olid juba alustanud ettevalmistusi rekonstrueerimiseks ja teinud kulutusi rekonstrueerimise toetuse taotlemiseks, ilma toetuse taotlemise võimalusest.

EKÜL on alustanud küsitluse läbiviimist, et selgitada välja, milline on hetkel ootel olev aktuaalne korterelamute rekonstrueerimise vajadus ja kui palju on korteriühistud juba teinud kulutusi korterelamute rekonstrueerimise toetuse jätkumise ootuses. Küsitlusele vastamise tähtaeg 15.02.18.

LOE EDASI

Küsitlus Tallinna Tehnikakõrgkoolilt

Vahendame kutse Tallinna Tehnikakõrgkoolilt osaleda kinnisvara sektori kutse- ja täiendõppe parendamise uuringus energiatõhususe ja jätkusuutlikuse vallas. Eesmärgiks on selgitada välja koolitusvajadus energiatõhususe ja jätkusuutlikuse osas kinnisvara sektoris nii kutsehariduse kui täiendkoolituse vormis. Vastuseid oodatakse kuni 7.02.2018.

LOE EDASI

EKÜL-ile anti Iraanis üle kõrge rahvusvaheline tunnustus

Eesti Korteriühistute Liit pälvis auhinna kortermajades elavate energiatarbijate teadlikkuse tõstmise ja korteriühistutele energiatõhususe alaste koolituste korraldamise eest aastatel 2014-2015.

LOE EDASI

TULE OSALEMA

Taas alustab korteriühistu juhi baaskoolituse e-õpe

Õppeperiood: 9.02 – 18.03.2018.
Korteriühistu juhi baaskoolitus annab alusteadmised ühistu majandustegevuse juhtimisest ning renoveerimistööde elluviimisest. Kursus sobib nii alustavale ühistujuhile, kes soovib saada teadmisi oma igapäevatöö korrektseks korraldamiseks kui ka kogemustega juhile, kes soovib viia end kurssi muudatustega ning värskendada oma teadmisi ühistu juhtimise valdkonnas.

LOE EDASI

EKÜL Virumaa Korteriühistute Foorum, 15.02.2018

Olete oodatud osalema EKÜL Virumaa Korteriühistute Foorumil 15. veebruaril 2018 algusega 12:30 Art Hotelli konverentsisaalis Rakveres. Foorumil räägime riigi suundadest elamu- ja ehitusvaldkonnas, uue korteriomandi- ja korteriühistuseaduse rakendamisest ja KredExi toetusmeetme kasutamise kogemustest.

LOE EDASI

EnergyGlobe_NationalWinner_2017_Estonia





  Eesti Korteriühistute Liidu uudiskiri 1/2018 Eesti Korteriühistute Liit
Sakala 23A, 10141 Tallinn
tel. (+372) 6 275 740, fax (+372) 6 275 751 ekyl@ekyl.ee
See kiri on saadetud aadressile
Eemalda e-mail nimekirjast