Kui Sa ei näe uudiskirja korrektselt, vaata veebiversiooni


Eesti Korteriühistute Liidu uudiskiri 7/2016

Hea korteriühistu esindaja!

Detsembris vaatab EKÜL tagasi 2016. aastale ja teeb põnevaid plaane edaspidiseks. Kõik huvilised on oodatud koolitusele, kus koos EKÜL juristiga võetakse ette lõppeva aasta kõige huvitavamad kohtulahendid ja tehakse neist ühistutele olulised järeldused. Uue aasta kalendrisse soovitame üles märkida kuupäevad 1.-2. veebruar 2017, kui Haapsallu kogunevad esimesse Korteriühistute Talveakadeemiasse korteriühistute juhid üle Eesti. Tähele tasub panna registreerumise tähtaega – 14.12.16.

Jõulukuul ootab EKÜL oma liikmeid jõuluümarlaudadele, et lõppev aasta meeleolukalt kokku võtta. Postkastidest leiab ajakirja “Elamu” selle aasta viimase numbri, kus taas lugemist terveks pikaks talveks. Nagu ikka, jõuab ajakiri EKÜL liikmeteni tasuta. Ajakirja tellijatele tuletame aga meelde oma tellimust uuendada ka järgmiseks aastaks, et “Elamu” ka edaspidi Teieni jõuaks.

Ikka Teie,
Eesti Korteriühistute Liit

KOOLITUS: 2016. aasta kohtupraktika korteriühistu asjades
5.12.16 vene keeles, 8.12.16 eesti keeles, Tallinn

Registreerumine kuni 2.12.16

Juriidilise loengu raames tutvustatakse lõppeva aasta huvitavamaid korteriühistuid puudutavaid kohtulahendeid ja tehakse nende põhjal järeldusi, millised tagajärjed võivad kaasneda otsustega, mis pole seadusega kooskõlas ning millised võimalused on korteriühistul enda õiguste eest seismisel.

I Korteriühistute Talveakadeemia
1.-2.02.2017, Fra Mare Thalasso Spa, Haapsalu
Registreerumine kuni 14.12.16

Sel talvel korraldab Eesti Korteriühistute Liit esmakordselt Korteriühistute Talveakadeemia, kuhu kutsume osalema kõiki korteriühistute juhte ja teisi korteriühistute valdkonnast huvitatuid. Tallinnast saab toimumiskohta ja tagasi eribussiga.

EKÜL Tallinna ja Harjumaa liikmete jõuluümarlaud
12.12.16 Meriton Old Town Garden Hotel, Pikk 29, Tallinn

Hea EKÜL liikmesühistu esindaja! Olete oodatud osa võtma liikmete jõuluümarlauast. Räägime aasta jooksul tehtust ja uue aasta plaanidest. Külla tuleb jõuluvana!
Registreerumine kuni 7.12.16

TASUB TEADA

Arvestusalase revisjoni juhend

Audiitorkogu poolt välja töötatud arvestusalase revisjoni juhend esitab majandusaasta aruande revisjoni kohustuslikud elemendid ja pakub praktilist tuge korteriühistu revisjoni teostajale.

Juhendi koostamisel on arvesse võetud EKÜL poolt oma liikmete hulgas kogutud arvamusi juhendi sisu kohta.

Elamu 4/2016

Seekord teemaks: 2016. aasta korteriühistute konkursi võitjad; arhitektide arvamused kortermajade jõulukaunistuste kohta; korteriühistute ja politsei koostöö hea tava; hoone sokli ehitusvead; juristi nõuanded, kuidas vaatamata omaniku vastuseisule küttesüsteemi renoveerimistöödeks korterisse pääseda; justiitsministri vastused uue KOS-KÜS jõustumisega seotud küsimustele jpm.

elamu-4_16_esikas_oige





  Eesti Korteriühistute Liidu uudiskiri 7/2016 Eesti Korteriühistute Liit
Sakala 23A, 10141 Tallinn
tel. (+372) 6 275 740, fax (+372) 6 275 751 ekyl@ekyl.ee
See kiri on saadetud aadressile
Eemalda e-mail nimekirjast