Kui Sa ei näe uudiskirja korrektselt, vaata veebiversiooni


Eesti Korteriühistute Liidu uudiskiri 5/2017

EKÜL kevadine koolitushooaeg hakkab lõpule jõudma, kuid tulekul on veel nii mõndagi kuni suve lõpuni, kui augustikuu teisel nädalal kohtume Jänedal korteriühistute traditsioonilises suveülikoolis.

Nüüd on õige aeg endast teada anda kõigil korteriühistutel, kelle majaümbrus paitab silma nii endal kui möödakäijatel – teid ootab konkurss “Kauneim kortermaja 2017”.

Hea meel on ka selle üle, et järjest rohkem ühistuid on otsustanud teha EV 100 sünnipäevaks kingituse ja istutada oma õuele “Meie ühistu tamme”.

Olete oodatud osalema!

Eesti Korteriühistute Liit

Ekskursioon Tallinna Botaanikaaeda,
30. mai 2017

Olete oodatud osalema ekskursioonil Tallinna Botaanikaaeda, et veeta päikeseline päev looduses ja saada näpunäiteid ja ideid oma korterelamu haljastuse kujundamiseks. Ekskursioon toimub eesti ja vene keeles.

LOE EDASI

Koolitus: Korteriühistu dokumentide arhiveerimine ja hävitamine,
Pärnu 29. mai 2017

Koolitusel räägitakse korteriühistu dokumentide loomise ja säilitamise seadusandlikest alustest, dokumentide hävitamisest säilitustähtaja möödumisel jm.

LOE EDASI

Korteriühistute õppereis,
5.-9. juuni 2017 LEEDU

REISILE ON VABANENUD KOHT!
2017. aasta suvel sõidab Eesti Korteriühistute Liit tutvuma Leedu kogemustega kortermajade renoveerimisel ja energiatõhususe saavutamisel. Meid võtavad vastu Leedu Keskkonnaministeeriumi elamuosakond ja Leedu Omavalitsuste Assotsiatsioon. Vaatame, mida on elamumajanduses ära tehtud kolmes suuremas Leedu linnas ning selle kõrval jõuame 5- päevase bussireisi jooksul nautida ka kaunist Leedumaad ennast.

LOE EDASI

Korteriühistute XI Suveülikool,
Jäneda mõis 10.-11. august 2017

Augustikuus ootab kõiki õpihimulisi ühistujuhte taas traditsiooniline aasta suurim korteriühistute suveüritus – Korteriühistute Suveülikool, kus koos uusi teadmisi omandada, kogemusi vahetada ja ühistujuhi tööks uut energiat laadida. Osalejaid ootavad loengud ja õpitoad ning nende vahel meeleolukas vaba aeg. Õppetöö toimub eesti- ja venekeelses rühmas.

LOE EDASI

TASUB TEADA

Konkurss “Kauneim kortermaja 2017”

EKÜL ootab kõiki kauneid kortermaju osalema konkursil „Kauneim kortermaja 2017“!
Kandideerimise tähtaeg 9. juuni 2017. Tegemist on konkursi „Eesti kaunis kodu“ erikategooriaga, mille võitja võtab vastu autasu Vabariigi Presidendilt ja Eesti Korteriühistute Liidult.
LOE EDASI

Teeme koos kingituse
EV 100 juubeliks!

Ootame kirju ja pilte korteriühistutelt, kes on otsustanud ühineda EKÜL algatusega ja istutada Eesti 100 sünnipäevaks oma ühistu tamm. Oma tamm on iga korteriühistu ehe!

LOE EDASI

Ilmus ajakiri Elamu 2/2017

LOE EDASI

Elamu 2 2017 esikas

Jälgi ka EKÜL kodulehelt:
Tulekul ürituste info
Koolituste info





  Eesti Korteriühistute Liidu uudiskiri 5/2017 Eesti Korteriühistute Liit
Sakala 23A, 10141 Tallinn
tel. (+372) 6 275 740, fax (+372) 6 275 751 ekyl@ekyl.ee
See kiri on saadetud aadressile
Eemalda e-mail nimekirjast