juuni 27, 2019 3:27 p.l.Published by Anu Sarnet
Kas tomatid hakkavad köögilaual vaikselt kaubanduslikku välimust kaotama? Egas muud kui haara külmkapist ka üks muna, juustu, veidi sibulat ja...
juuni 14, 2019 9:58 e.l.Published by Anu Sarnet
Keetsid suvekodus kannutäie aromaatset kohvi, aga seda jäi üle? Ära muretse, vaid tee sellest jääkohvi kuubikud, sest jääkohv on kuuma...
mai 31, 2019 10:53 e.l.Published by Anu Sarnet
Aiapidude organiseerimine tähendab alati parajat peavalu: kui palju toitu osta, et raisku ei läheks, keegi aga vorsti pärast võitlema ei...
mai 16, 2019 11:00 p.l.Published by Anu Sarnet
Juurviljade ja maitsetaimedega kipub olema tihtipeale nii, et kasutad ära vaid väikese osa ja pärast kratsid kukalt, mida ülejäänuga pihta...
aprill 18, 2019 5:17 p.l.Published by Anu Sarnet
Palmipuudepüha selja taga, käimas on lihavõttenädal: õige aeg kõnelda veidi munadest! Pärast ostmist tuleks munad ikka külmkappi panna, nii säilivad...
aprill 14, 2019 10:29 e.l.Published by Anu Sarnet
Poolik äädikapudel kipub kappi seisma jääma? Ära seda mingil juhul ära viska, sest äädikas on majapidamises asendamatu abiline! 1.Puhasta potid-pannid...
aprill 7, 2019 9:45 e.l.Published by Anu Sarnet
Kõige hullem raiskamine on kilekotti seisma jäetud toit, olgu need siis poest pisikese kilekotiga kahmatud juurikad, kilekotis leib vms. Olukorras,...
märts 24, 2019 8:50 e.l.Published by Anu Sarnet
Tegid maitsvat šokolaadikooki, lõikasid servad ära, katsid toorjuustukreemiga ja nüüd avastad, et koogiservad ja toorjuustukreemi on on üle? Ära murete,...
märts 1, 2019 3:49 p.l.Published by Anu Sarnet
Blogija ning nõuanderaamatu “Zero Waste Küche” autor Sophia Hoffmann annab nõu, kuidas toidujäätmete hulka koduköögis vähendada, et ühel päeval nullkuluni...
veebruar 17, 2019 3:12 p.l.Published by Anu Sarnet
Kui õhtusöögist keedetud riisi üle jäi, tuleks kõigepealt oodata, kui see on jahtunud. Seejärel tuleks riis valada ümber õhukindlalt suletavasse...