Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse uus liige on Angelika Naris

24.05.2024

Eesti Korteriühistute Liidu teade
24. mai 2024

 

Eesti Korteriühistute Liit (EKÜL) valis hiljutisel liidupäeval ametisse uue juhatuse. Kolmeliikmelises juhatuses jätkavad Andres Jaadla ning Urmas Mardi, uueks liikmeks valiti  Eesti Korteriühistute Koolituskeskuse juht Angelika Naris. EKÜLi juhatuse esimehena jätkab Andres Jaadla.

Jaadla sõnul on Angelika Naris koolitusjuhina korteriühistute soovide ja vajadustega hästi kursis. „Tema juhtimisel on liit viimastel aastatel loonud  mitmeid uusi koolitusvõimalusi korteriühistute valdkonnas, nii et kindlasti on tegemist pädeva ja võimeka inimesega,“ märkis EKÜLi juhatuse esimees.

Varasemalt on Angelika Naris töötanud Kaitseliidus noorsootöö koolitusjuhina ning juhtinud Kaitseliidu üle-eestilist noorteorganisatsiooni Kodutütred. Viis aastat korteriühistute koolitusjuhina on tema sõnul ainult kinnistanud arvamust, et ühistujuhid on aktiivsed, toimekad ning rõõmsameelsed, samas valmis uusi teadmisi omandama ning kogemusi saama. „Olen aastaid töötanud koos vabatahtlikku tööd tegevate inimestega ning nad on mind alati hämmastanud oma teotahte ja positiivsusega. Korteriühistute eestvedajad on just sellised.“

Korteriühistute liidu ühe väga olulise rollina näeb Naris ühistute huvikaitset. „On äärmiselt tähtis, et riik suhtuks korteriühistutesse kui võrdväärsesse partnerisse, kelle ettepanekuid arvestatakse. Korteriühistud võiks varasemast veelgi enam olla kaastatud nii oluliste poliitiliste otsuste tegemisse kui ka seadusloomesse,“ märkis Naris. Samuti soovib ta avardada veelgi võimalusi piirkondlikuks koostööks, korteriühistuvaldkonna täiendõppeks ja erialasteks koolitusteks. „Teadmised ja oskused on need, mis ühistujuhi igapäevatöös heade tulemusteni viivad,“ rõhutas värske EKÜLi juhatuse liige.

 

TAUST: Eesti Korteriühistute Liit (EKÜL) asutati 17. aprillil 1996 Rakveres, organisatsioon esindab ja kaitseb korteri- ja hooneühistute huve riiklikul ja kohalikul tasandil. Tänaseks kuulub Eesti Korteriühistute Liitu rohkem kui 1400 korteriühistut üle Eesti. EKÜL kuulub Euroopa elamuorganisatsioonide ühenduse Housing Europe juhatusse ning on partneriks BuildEST projektis, mis toob kokku erinevate osapoolte teadmised ja kogemused elamufondi rekonstrueerimiseks.

 

Teate edastas: Eesti Korteriühistute Liit www.ekyl.ee