Kuula Korteriühistu Taskutarkuse suviseid saateid!

15.08.2023

Taskutarkus 2023: kortermaja ja kogukonnaaed

“Korteriühistu taskutarkus” keskendub suveajal aiandusele ja kliimaküsimustele. Esimeses saates läheme külla kaunisse kortermaja aeda Tallinna südalinnas ning vaatame kogukonnaaiandust Lasnamäel.

KUULA SAADET

Taskutarkus 2023: majade renoveerimine, Tallinna toetused

“Korteriühistu taskutarkuse” järjekordses osas uurime Tallinna Tehnikaülikooli professorilt Jarek Kurnitskilt, miks peaks maja renoveerima ning räägime ka jahutusest kuumal suvel. Tallinna Linnavaraaameti korteriühistu- ja elamuosakonna juhataja Triin Taada aga tutvustab Tallinna toetusi korteriühistutele.

KUULA SAADET

Taskutarkus 2023: kortermaja Mustamäel, taimed haljastuses

Taskutarkuse kolmas suvine saade läheb külla Mustamäe korteriühistule Vilde tee 123, et uudistada sealset majaümbrust. Külla tuleb ka maastikuarhitekt ja Tallinna haljastuskataloogi üks autoreid Liivi Mäekallas, et rääkida kortermaja ümbruse haljastusest ja selleks sobivatest taimedest.

KUULA SAADET


Saateid toetab Tallinn: Euroopa roheline pealinn 2023.
https://greentallinn.eu/