Lääne-Virumaa kliima- ja energiakava koostamine

12.04.2022

Lääne-Virumaa korteriühistute esindajad on oodatud 22. aprillil Lääne-Virumaa kliima- ja energiakava koostamise avaseminarile!

Lääne-Virumaal on käimas kliima- ja energiakava koostamine, mille tulemusena saavad maakonna vallad omavalitsuspõhise sisendi, kuidas liikuda kliimaneutraalsuse poole. Seoses sellega korraldab Lääne-Viru Omavalitsuste Liit Lääne-Virumaa kliima- ja energiakava koostamise avaseminari, mille käigus on kõigil huvirühmadel võimalik kava valmimisse ja maakondlike eesmärkide seadmisesse panustada.

Seminar toimub 22. aprillil Aqva Hotel ja Spa konverentsikeskuses.

PÄEVAKAVA

Registreerimine

Eesti Korteriühistute Liit jälgib Eesti omavalitsuste kliima- ja energiakavade koostamist projekti POWERPOOR raames, et hinnata, kuidas neis kajastatakse energiavaesuse vähendamist ning milliseid meetmeid planeeritakse korterelamute energiatõhususe parandamiseks.