MIS ON SINU UUE AASTA LUBADUS?

27.12.2021

Lubadus jäätmeid liigiti koguda on kõige lihtsamini teostatav uue aasta lubadus!

Jõulud ja aastavahetus on üks suur tähistamise aeg. Sel ajal tarbime kodus, sõpraderingis ja töökollektiivis palju enam, kui muul ajal aastas. Me kingime ja saame kingitusi, me varume toitu ja valmistame enam piduroogasid. See aga tähendab, et pühadeperioodil tekitame ka tavapärasest oluliselt rohkem erinevaid jäätmeid.

Kas tead, kuidas sorteerida oma pühadejäätmeid? Millisesse jäätmekonteinerisse panna pappkast, millega Jõuluvana kink kohale jõudis? Kuhu lähevad peolaual kasutatud pabersalvrätid? Mida teha toidujäätmetega?

LAE SIIT ALLA JÄÄTMETE SORTEERIMISE JUHEND https://www.ekyl.ee/…/sorteeri-biojaatmeid…/juhendid/, prindi see välja ja pane kodus nähtavale kohale, et kogu pere saaks vähese vaevaga vaadata, millisesse prügikorvi miski käib. Selle juhendiga on jäätmete liigiti kogumine imelihtne!

Uue aasta lubaduste nimekirja lisa kindlasti: UUEST AASTAST KOGUN KÕIKI JÄÄTMEID LIIGITI!