Eesti Korteriühistute XXIII Foorumi ettekanded

11.10.2020

9. oktoobril 2020 toimus Tallinnas Eesti Korteriühistute XXIII Foorum pealkirjaga “Korteriühistud – Eesti elamufondi kaasajastajad”, mis tõi kokku korteriühistu juhid ja valdkonna huvilised. Seekordne Foorum keskendus korterelamute rekonstrueerimisele, energiasäästu lahendustele ja korteriühistute õigusküsimustele.

Täname kõiki Foorumil osalejaid nii Tallinnas kohapeal kui otseülekande vahendusel! Aitäh, et mõtlesite ja rääkisite kaasa meie kõigi elukeskkonna parandamise küsimustes. Ootame Teie arvamusi, ettepanekuid ja tagasisidet Foorumil kuuldud teemadel aadressil ekyl@ekyl.ee.

Foorumi ettekannete slaidid leiab SIIT.

Foorumi pildigalerii asub SIIN (galerii täieneb pidevalt).

Kohtumiseni järgmistel Eesti Korteriühistute Liidu koolitustel ja konverentsidel!

 

Eesti Korteriühistute Liit