Alustanud on aastane Kinnisvara hooldaja kursus

30.07.2020

Alguse on saanud meie aastane Kinnisvara hooldaja kursus, mis on koostööprojekt Rakvere Ametikooliga. Alustasid esimesed kaks gruppi, kokku 45 inimest. Päev algas Rakvere Ametikooli direktori Kuno Rooba tervituse ja kooli tutvustusega. Seejärel oli aeg kursuslastel omavahel tuttavaks saada. Jagati oma rõõme ja muresid ning tutvustati üksteisele oma eesmärke antud koolitusel.

Esimeseks  teemaks pikas õppeperioodis oli: ” Korteriühistute tegutsemise alused. Ühistegevusliikumise arengulugu.” Lektoriks oli EKÜL juhatuse esimees Andres Jaadla ning läbi arutati ühistegevus 18 sajandist tänapäevani.

Kursuslased olid väga rõõmsameelsed ning õppimistahet täis ja võib kindlalt öelda, et arenemissooviga korteriühistu juhte on meil piisavalt. Soovime meie esimestele gruppidele indu ja vastupidavust!