Ilmus ajakirja Elamu nr 1/2020

09.03.2020

Ajakirja Elamu värskes numbris uurime lähemalt, mida kujutab endast uus riiklik pikaajaline rekonstrueerimise strateegia, milliseid olulisi aspekte tuleks korteriühistu maksekäsu kiirmenetluse puhul silmas pidada, kuidas sai lagunevast hruštšovkast Tartu linna tuiksoone ehe, millised on uuemad korteriühistuid puudutavad kohtulahendid, millal on üldkoosolek otsustusvõimeline, kuidas EKÜL aitab kaasa ülemaailmsete säästva arengu eesmärkide saavutamisele ja mida toob Euroopa roheline kokkulepe. Politsei jagab 10 soovitust koduomanikule, Eesti Korteriühistute Koolituskeskus annab teada saabuvatest koolitustest korteriühistutele ning mõned Väärtustades toitu projekti nõuanded leiab ka.

Tutvu ajakirja sisukorraga SIIN.

EKÜL liikmetele saadetakse ajakiri tasuta, teised  huvilised saavad selle tellida SIIT.