Ilmus ajakirja Elamu värske number

16.12.2019

Ajakirja “Elamu” aasta viimases numbris räägime sellest, mida toob aasta 2020 korteriühistutele, tutvustame 2019. aasta parimaid ühistuid-ühistujuhte, toome teieni loo ühe Õismäe maja totaalsest muutumisest moodsaks ja energiasäästlikuks elamuks ning anname ülevaate korteriomandi- ja korteriühistuseaduse rakendumisest. Ajakirjas on küsimustik Päästeametilt, mille abil saab igaüks ise kontrollida oma maja tuleohutuse olukorda. Lisaks vastame küsimustele, nagu “Mis juhtub, kui inimene hääletab küll üldkoosolekul otsuse poolt, kuid vaidlustab hiljem selle otsuse kohtus?” või “Meie korteriühistus on segadus korduskoosoleku kokkukutsumise küsimustes. Palun selgitage, milline on korduskoosoleku kokkukutsumise kord.” Nagu alati, leiab ka seekord ajakirjast EKÜLi koolituskava ja kasulikku teavet liidu käimasolevate projektide kohta.

Mis on ajakiri “Elamu”? Loe siit: https://www.ekyl.ee/elamu-ajakiri/

Kuidas ma saan ajakirja lugeda?
❗️Kui ühistu on EKÜL liige, tuleb ajakiri ühistule postkasti tasuta.
Tähelepanu! Kui ühistu kontaktid või ajakirja postitamise aadress on muutunud, andke sellest kindlasti teada aadessil ekyl@ekyl.ee. Ajakirja kohaletoimetamiseks on vajalikud korrektne maja number, korteri number ja postiindeks.

❗️ Kui ühistu ei ole EKÜL liige, või soovite ajakirja saada eraisikuna või ettevõttele, on võimalus ajakiri “Elamu” endale tellida siin
https://www.ekyl.ee/ekul/elamu/tellimiskaart/ või saates tellmiskaardil küsitud andmed aadressile ekyl@ekyl.ee

Ajakirja üksiknumbreid saab osta ka EKÜL esindustest.