Valimised tulekul: mida lubavad erakonnad korteriühistutele?

25.02.2019

Tänavu 3. märtsil toimuvad taas riigikogu valimised. Ajakiri Elamu palus valimistel osalevatel suurematel erakondadel anda ülevaate oma erakonna programmist selles osas, mis puudutab korteriühistuid ning kortermajade renoveerimist ja renoveerimistoetusi.

Esitasime erakondadele kirjalikult kaks küsimust:

1. Kas ja kuidas on teie erakonna valimisprogrammis ära toodud korteriühistute temaatika?
2. Missugune on teie erakonna seisukoht kortermajade renoveerimise ja kortermajadele mõeldud renoveerimistoetuste osas?

Vastasid Eesti Keskerakond, Eesti Sotsiaaldemokraatlik Erakond, Isamaa erakond, Eesti Reformierakond, Eesti Vabaerakond, Erakond Eestimaa Rohelised, Erakond Eesti 200 ja Eesti Konservatiivne Rahvaerakond.

Tutvu erakondade seisukohtadega SIIN (Ajakiri Elamu 1/2019).