EKÜL juhatuse esimees tutvustas Sofias liidu kogemust

30.05.2018

Sel nädalal Euroopa Liidu Nõukogu eesistujariigi Bulgaaria pealinnas Sofias Habitat for Humanity Bulgaria eestvedamisel toimunud konverents säästlike ja jätkusuutlike linnade teemal tõi kokku elamuvaldkonna eksperdid Euroopast ja Aafrikast.

Arutleti selle üle, milliseid sotsiaalseid või keskkonda mõjutavaid tagajärgi toob kaasa 21. sajandil järjest kasvav linnastumine. Tutvustati parimaid praktikaid, kuidas erinevates riikides tullakse toime eluasemete majandamise ja elukeskkonna hoidmisega.

Eestit esindanud EKÜL juhatuse esimees Andres Jaadla andis ülevaate liidu tegevustest ÜRO Eluasemeharta Kompetentsikeskusena, sealhulgas väljatöötatud kutsesüsteemist ning rääkis Eesti elamufondi rekonstrueerimise edusammudest ja probleemidest.

Vaata pilte Galeriist