Käsiraamat korteriühistule

14.03.2018

NÕUANDEID KORTERIÜHISTUTELE:
kuidas rakendada uut korteriomandi- ja korteriühistuseadust?

Koostaja: Urmas Mardi
2018 © Eesti Korteriühistute Liit
Esmatrükk
80 lk
Raamatut saab osta EKÜL Tallinna esindusest (Sakala 23A, II korrus), info ja tellimine ekyl@ekyl.ee või tel. 627 5740

Hind: 30.00
Soodushind EKÜL liikmele 22.00 

Kõik raamatu ostjad saavad kaasa raamatu autori Urmas Mardi koostatud ülevaate õigusalastest muudatustest, mis on jõustunud pärast raamatu väljaandmist.

 


RAAMATUST:

Raamat pakub korteriühistutele abi ja selgitusi 1. jaanuaril 2018 jõustunud korteriomandi- ja korteriühistuseaduse kohta. Uus seadus määratleb varasemast täpsemalt korteriühistu rolli ning sellele liikmete õigused ja kohustused. Seadus loob ka hulga uusi mõisteid, mille rakendamine korteriühistu igapäevaelus selgitusi vajab.

Raamatu koostaja, jurist Urmas Mardi on Eesti Korteriühistute Liidu õigusosakonna juhataja, korteriühistute valdkonna kogenud spetsialist ning tunnustatud lektor, kes uue seaduse teemal nõustanud tuhandeid inimesi üle Eesti. Käesolevast raamatust leiab lugeja nii seaduse täisteksti koos tema selgitustega kui ka korteriühistu näidispõhikirja, mille koostanud Eesti Korteriühistute Liidu jurist Margus Saulep.