Küsimustik “Tuleohutus kortermajas”

23.10.2017

Head korteriühistute juhid, korteriomanikud, kortermajade elanikud!

Küllap olete sel aastal kuulnud või lugenud mitmetest kortermajadest toimunud tuleõnnetustest nii Eestis kui kaugemal. Palume nüüd teie abi! EKÜLi ja Päästeameti koostööprojekti raames on valmis saanud tuleohutusalane küsimustik. Olge head, leidke 5 minutit oma päevast, et sellele vastata. Teie vastused ja kommentaarid on suureks abiks kortermajade tuleohutusalase seisukorra hindamisel ja edasiste teavitustegevuse korraldamisel.

Küsimustiku saab täita anonüümselt. Samas on aga võimalik küsimustiku kaudu ka teada anda, kui soovite tuleohutusalast nõustamist oma kortermajas. Sel juhul palume kindlasti märkida ka oma kontaktandmed. Küsitlus toimub kuni 15.11.2017.

Küsimustikule vastamine siin: KÜSIMUSTIK “TULEOHUTUS KORTERMAJAS”

Eesti Korteriühistute Liit