Korteriühistute infopäev täitis Viru-Nigula rahvamaja saali huvilistega

20.06.2017

19. juunil Lääne-Virumaal Viru-Nigulas toimunud Eesti Korteriühistute Liidu infopäevale oli hoolimata jaanipäeva-eelsest ilusast ilmast kogunenud saalitäis huvilisi.

Viru – Nigula alevikus on kokku 8 kortermaja ligi 120 korteriga. Nõudlus korterite järgi on kõrge ning korterite hinnad jäävad vahemikku 8000 – 16000 eurot.

Vallavanema Raido Tetto sõnul on nõudlus Viru – Nigulas korterite vastu suurem, kui hetkel turul pakkuda on. Vallavanem avaldas lootust, et arvestades inimeste kõrget huvi, tekivad alevikus lähiajal ka korteriühistud.

Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse esimees Andres Jaadla sõnul oli infopäevast osavõtt aktiivne ja asjalik ning meeleolu saalis konstruktiivne. “Usun, et valla toetaval suhtumisel koonduvad Viru-Nigula korteriomanikud peatselt ka ühistutesse,” lisas Jaadla.

DSC_3216 DSC_3214 DSC_3212DSC_3211