Tapal räägiti turvalisusest kortermajas

09.05.2017

4. mail 2017 korraldas Eesti Korteriühistute Liit Tapal kortermajade elanikele infopäeva „Turvalisus kortermajas“, kus kõnelesid EKÜLi, politsei ja päästeameti esindajad.

Teemadeks süütegude ennetamine kortermajas ja selle ümbruses, kohalikud turvalisuse probleemid ja piirkonnapolitsei töö, samuti tuleohutus kortermajas ja nõuanded, mida teha siis, kui majas on rahurikkuja, kes ei austa ühiselu reegleid.

Osalejaid tervitanud Tapa vallavanem Alari Kirt rõhutas, et turvaline linnakeskkond on valla huvi ja oluliseks teguriks selle saavutamisel ja hoidmisel on piirkonna korteriühistute ja politsei koostöö.

Tapa ühistute huvi infopäeva vastu oli kõrge. EKÜL juhatuse esimehe Andres Jaadla sõnul näitasid infopäeval osalejate arvukad küsimused, et kortermaja kui elukeskkonna turvalisus läheb inimestele korda. Tapal toimunud infopäeval said paljud küsimused ka kohe vastuse.

Vaata fotosid Galeriist.

Tegemist oli teise infopäevaga projekti „Turvalisus kortermajas – infopäevad korteriühistutele Lääne-Virumaal“ raames. Projekti avaüritus toimus Kundas 20. aprillil. Infopäevad viiakse läbi Eesti Korteriühistute Liidu, Politsei- ja Piirivalveameti ning Päästeameti koostöös. Infopäevi toetavad siseministeerium, KÜSK, Lääne-Viru Maavalitsus ning kohalikud omavalitsused. Sarja järgmine infopäev toimub 7. septembril 2017 Rakveres. Infot tasub jälgida lehel http://ekyl.ee/avaleht/turvalisus/infopaevad-laane-virumaal-2017/