Korteriühistud Väätsal valmistuvad renoveerimiseks ja suviseks kortermajade festivaliks

20.04.2017

18. aprillil 2017 Väätsal toimunud Eesti Korteriühistute Liidu infopäeval kõneles liidu esimees Andres Jaadla korteriühistute renoveerimisest ja andis ülevaate muudatustest, mida toob ühistute kaasa uue aasta algusest muutuv seadusandlus. Kohaletulnud Väätsa korteriühistute juhtide küsimused ulatusid tehnilise konsultandi valikust võlglastega tegelemise probleemideni.

Väätsa korteriühistud üllatasid eelmisel aastal Eestimaad esimese kortermajade festivali korraldamisega. KÜ Väätsa Põllu Kaks juhatuse esinaise Maire Laari sõnul on festival plaanis korraldada ka sellel aastal ja festivali kuupäevgi on juba teada – 29. juuli 2017. “Kõik on südamest Väätsale teretulnud, ansambel mängib ja puha kõik on südamega tehtud ja läheb ka südamesse,” lisas Laar.

Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse esimees Andres Jaadla sõnul on Väätsa ühistujuhtide südikus ja entusiasm nakatav. “Tunda on tõeliselt kaasahaaravat ühistegevuse ja kogukonna vaimu.” Esimene maja on Väätsal juba renoveeritud ja ühistud valmistavad kiirkorras ette dokumente, et jõuda oma maja kordategemisega veel sellesse rahastuperioodi KredExi rekonstrueerimistoetuse kasutamisel.

Väätsa Kortermajade Festival toimub 29. juulil 2017.

Vaata lisaks pilte galeriis.

Lisainfo:

Andres Jaadla
Eesti Korteriühistute Liit
Juhatuse esimees
jaadla@ekyl.ee