Infopäevad Kadrinas

07.04.2017

Kadrina Vallavalitsus ja OÜ Kadrina Kommunaal korraldasid koostöös Eesti Korteriühistute Liiduga 4. ja 5. aprillil 2017 Kadrina rahvamajas infopäevad 1. jaanuaril 2018 jõustuva uue korteriomandi- ja korteriühistuseaduse tutvustamiseks.

Kohal oli arvukalt huvilisi. Kadrina vallas on hetkel 9 korteriühistut: Pargi 20, Pargi 22, Kolmas Noorus, Seitsmes Noorus, KÜ Niine (Rakvere tee 7), Rakvere tee 9, Rakvere tee 3, Kalevipoja 10 ja Kadrina Viadukt (Tapa tee 3). Kadrina Kommunaal haldab täna 22 kortermaja 471 korteriga, kus korteriühistut veel ei ole ja mis peaksid enne 1.01.2018 kõik korteriühistuteks muutuma. 21 kortermaja asub Kadrinas, 1 Viitnal (8 korterit).

Infopäeval esinenud Vallavanem Erich Petrovits andis ülevaate valla arengutest ja avaldas lootust, et majades, kus täna veel korteriühistuid ei ole, ollakse valmis neid ühiste jõududega looma. EKÜL juhatuse esimees Andres Jaadla tõi näiteks Kadrina korteriühistuid, kes on jõudnud juba läbi viia tervikrenoveerimise ja on eeskujuks paljude maakonnakeskustele üle kogu Eesti. Ago Stallmeister Tapalt jagas kuulatajatega oma kogemusi korteriühistu juhtimise praktilisest poolest.

Vaata infopäevade galeriid SIIT