15.03.17 Infopäev Tamsalu valla kortermajade elanikele

12.03.2017

Lugupeetud Tamsalu valla kortermajade elanikud, kelle majas ei ole veel korteriühistut moodustatud! 2018. aasta alguses jõustub täismahus uus korteriomandi- ja korteriühistuseadus ja sellest tulenevalt muutub kohustuslikuks korteriomandite majandamine juriidiliselt iseseisva üksusena. Teisisõnu luuakse juba korteriomandite moodustamise hetkel majas toimima hakkav korteriühistu. Kuni selle ajani on kõikides kortermajades mõistlik luua korteriühistu vabatahtlikult, siis on inimestel võimalik end kogu teematikaga kurssi viia ning valida juhatusse just need korteriomanikud, keda ühiselt kõige pädevamaks peetakse.

Kutsume teid osalema 15.03 toimuval infopäeval Tamsalu kultuurimajas algusega kell 17.00.

Infopäeval antakse ülevaade sellest, mis uue seaduse tulekuga täpsemalt juhtuma hakkab , mida peaks korteriühistut luues silmas pidama ja kuidas seda majandada. Ühte võimalikku korteriühistu abimeest on tutvustama kutsutud Tarkvaralabor OÜ esindaja, kes annab ülevaate nende poolt pakutavast internetipõhisest teenusest. Oma kogemustest räägivad ka Tapa valla korteriühistute juhid Peeter Lauring ja Ago Stallmeister.

Infopäeva juhatab sisse Tamsalu vallavanem Riho Tell

Esinema on kutsutud

  1. Hr. Andres Jaadla

Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse esimees,endine Rakvere linnapea ja Euroopa Elamuvaldkonna Organisatsioonide Ühenduse Housing Europe juhatuse liige.

2.Tarkvaralabor OÜ (Korteriyhistu.net) esindaja

korteriyhistu.net abiga on kõik andmed ühes kohas ja igal ajal kättesaadavad.

  1. Hr.Peeter Lauring

20 aastase töökogemusega korteriühistute juht ja Eesti Korteriühistute Liidu nõukogu liige.

  1. Hr. Ago Stallmeister

Tapa linna korteriühistute juht alates 2009.a.

Kohapeal on võimalik esitada korteriühistutega seonduvaid küsimusi.
Algus 15.03.2017.a. kell 17.00. Infopäeva orienteeruv kestus 2h

Ootame teie rohket osavõttu!

 

Tamsalu vallavalitsus

AS Tamsalu Kalor