Lääne-Eesti Korteriühistute XIII Foorum, 6.02.2016

07.02.2016

6. veebruaril 2016 toimus Pärnus Viiking Spa konverentsikeskuses Lääne-Eesti Korteriühistute XIII Foorum pealkirjaga “Julgete päralt on maailm”. Piirkonna korteriühistute aastakonverentsile oli tulnud ligi 100 osalejat Pärnumaalt, Saaremaalt ja kaugemaltki. Pärnu linna koostööst kõneles abilinnapea Rainer Aavik, Eesti Korteriühistute Liidu tegevustest andis ülevaate juhatuse esimees Andres Jaadla, erinevate ettevõtete esindajad jagasid teadmisi renoveerimise teemal ning päevakavasse mahtus veel palju muudki.

Lääne-Eesti Foorumiga avas Eesti Korteriühistute Liit ka oma 20. juubelihooaja. EKÜL juhatuse esimehe Andres Jaadla sõnul on liidust 20 tegutsemisaasta jooksul kujunenud hästi toimiv ja usaldusväärne elamumajandusorganisatsioon, kellel on oma valdkonna suurim üleriigiline koostöövõrgustik.

Suur tänu kõigile Lääne-Eesti Korteriühistute XIII Foorumil osalejatele! Vaata pildikokkuvõtet siit: