Tipp-poliitikud asuvad nädalavahetusel Pärnus lahkama elamumajanduse muresid

06.02.2015

Pressiteade
05.02.2015

Pärnus algab sel laupäeval, 7. veebruaril kell 10 Lääne-Eesti korteriühistute XII foorum, kus elamumajanduse sõlmpunke lahkavad spetsialistide kõrval ka kõigi suuremate erakondade esinumbrid Pärnumaal. Ajakirjanikud on foorumile oodatud!

Foorumi täpse ajakava leiab siit.

Foorum toimub Pärnu Keskraamatukogus (Akadeemia 3).

Debatis “Elamumajanduse olevik ja tulevik. Mida saame muuta Eestis, mida Pärnus?” on osalema kutsutud Kadri Simson (Eesti Keskerakond), Toomas Kivimägi (Eesti Reformierakond), Annely Akkermann (Isamaa ja Res Publica Liit), Indrek Saar (Sotsiaaldemokraatlik Erakond), Mart Helme (Eesti Konservatiivne Rahvaerakond).

EKÜL pärnu büroo juhi Kalli Mägari sõnul on Pärnumaa ühistud väga tublid ja tegusad: korteriühistu Soo 10 pärjati parima mulluse renoveerimisprojekti tiitliga, samuti tuleb pärnust tänavune parim korteriühistu juht. “Ent küsimusi, mida arutada, on palju – üks olulisemaid suuri küsimusi ongi, et milline näeb välja Eesti elamumajandus tervikuna 10-15 aasta pärast,” rääkis Mägar. Spetsialistid jagavad foorumil oma renoveerimiskogemusi, räägitakse ühistute tegutsemisest maapiirkondades, samuti ühistuid puudutavatest maksudest.

Kui on intervjuusoove, palume sellest võimalusel eelnevalt teada anda.