ELAMU 1/2017

27.03.2017

Tänapäevase elukeskkonna nimel
Hea Elamu lugeja! Uuel aastal jätkame uue hooga ning Elamu värskes numbris keskendume ehitusele ja renoveerimisele. Hea on tõdeda, et Eesti linnad saavad järkjärgult värske ilme. Eesti Korteriühistute Liidu Virumaa foorumil nentisime, et Rakverest võib saada esimene linn Eestis, kus pea kõik majad saavad renoveeritud! Selle rõõmusõnumi taga on aga Virumaa ühistujuhtide aastatepikkune põhjalik ja intensiivne töö, et oma kodulinna aina kaunimaks muuta.

Muutused ootavad ees Tallinna suurimat murelast, Kopli asumit, mille käesolev Elamu põhjalikult luubi alla võtab – poolpõlenud lobudikud asenduvad peagi kaasaegsete kortermajadega, inimeste pelgus asendub huviga ja aina enam otsustavad noored pered Koplisse kolimise kasuks.

Käesolevas numbris annavad head nõu Eesti Korteriühistute Liidu juristid: tutvustame tuleval aastal jõustuva korteriomandi- ja korteriühistuseaduse olulisemaid muudatusi ning vaatleme, mida mõista korteriühistu majandamiskulude all. Lisaks anname nõu lodža muutmisel siseruumi osaks ja kõneleme renoveerimise ohutusest. Psühholoog jagab väärt näpunäiteid korteriühistu töö paremaks korraldamiseks.

ELAMU 1/2017 sisukord

Sisukat lugemist!

Andres Jaadla, EKÜL juhatuse esimees