juuli 16, 2018 3:34 p.l.Published by Anu Sarnet
Suvepidude hooaeg on täies hoos. Kui palju toitu ühe külalise jaoks tasuks lauale plaanida? Tee kodupeo jaoks varasemad arvutused, nii...
juuli 3, 2018 2:55 p.l.Published by Anu Sarnet
Enamik meist kasutab talvevarude külmutamist . Ent ka igapäevased toiduülejäägid saab sügavkülma panna, kasutades selleks näiteks taassuletavaid kotikesi . Mõnedel...
juuni 26, 2018 3:35 p.l.Published by Anu Sarnet
Grillihooaeg käib täistuuridel, aga mida pakkuda liha kõrvale? Eks ikka värsket Eesti kurki ja tomatit! Ent viimaste säilitamisel kiputakse tihti...
juuni 15, 2018 3:21 p.l.Published by Anu Sarnet
Kõige tuttavam ülejääk, millel on hulk erinevaid taaskasutusvõimalusi, on kahtlemata kohvipaks. Valmista sellest näiteks kodune keemiavaba kehakoorija: sega kohvipuru vähese...
mai 19, 2018 3:36 p.l.Published by Anu Sarnet
Letid on välismaistest maasikatest lookas ja esimesed kodumaised marjadki valminud – hea ja kasulik maasikas on mõnus vahepala, mille sajas...
mai 5, 2018 3:37 p.l.Published by Anu Sarnet
Kuigi esimestel päevadel võib sai tunduda vägagi mõnus ja pehme, siis järgmistel päevadel see nii väga enam ei isuta. Kui...
aprill 23, 2018 3:38 p.l.Published by Anu Sarnet
Tihti ei tule toiduportsude ülejäägi säilitamine meelde enne, kui oleme söömingu lõpetanud. Nii aga ei tohiks teha. Pärast valmistamist ja...
aprill 2, 2018 4:57 p.l.Published by Anu Sarnet
Lihavõttepühad said läbi ja paljudes kodudes on kausid kauniks maalitud pühademune täis. Aga kaua neid veel süüa tohib? Kui munakoor...
märts 28, 2018 3:40 p.l.Published by Anu Sarnet
Kui prügikotid ajavad üle ääre, vaata tähelepanelikult ringi: kuidas oleks sul võimalik toiduga paremini ringi käia, osta mõistlikult ja vähem...
märts 15, 2018 3:39 p.l.Published by Anu Sarnet
Kogu aeg jääb köögis midagi üle – aga kas banaani- või munakoori saaks kuidagi veel ära kasutada? Eesti Korteriühistute Liit...