detsember 4, 2020 9:00 e.l.Published by Anu Sarnet
Alati ei pea kingitust ostma, selle võib ka köögis valmis meisterdada! Toidublogija Ktdecohome’i pühademaius valmib kiirelt ja valmistada pole seda...
detsember 3, 2020 3:15 p.l.Published by Anu Sarnet
Jõulud lähenevad ning pühade periood toob paraku tihti kaasa liigseid kulutusi ja mis seal salata, ka raiskamist. Eesti Korteriühistute Liit...
november 5, 2020 6:47 p.l.Published by Anu Sarnet
Kas teadsid, et: Alla +6 kraadine temperatuur mõjub juust maitseomadustele, seega tuleks juustu hoida külmkapi keskmisel riiulil. Ära jäta juustutükki...
november 1, 2020 6:47 p.l.Published by Anu Sarnet
See roog hea võimalus ära kasutada eelmisest päevast üle jäänud maitsev kodumaine keedukartul ja juurviljad. Retsept Ktdecohome’i blogist. Säti kogused...
oktoober 22, 2020 6:44 p.l.Published by Anu Sarnet
Nii mõnigi perenaine on nukker, et muidu maitsev ahjukana ei muutu pealt piisavalt krõbedaks. Pole midagi hullu: pintselda korraks grillkana...
oktoober 16, 2020 9:14 e.l.Published by Anu Sarnet
Sügisel, kui kõik müügiletid head kodumaist kartulit täis, tahaks ju seda kohe koju osta. Aga on mõned olulised asjad, mida...
september 18, 2020 8:49 p.l.Published by Anu Sarnet
Kui tegemist on viilutatud toote avamata pakendiga, võib selle julgelt koos pakendiga sügavkülma asetada. Lahtiste viilude puhul oleks hea leida...
september 1, 2020 8:49 p.l.Published by Anu Sarnet
Soe suvi annab maitsetaimedele kasvuhoogu, ent tihtipeale kiputakse neist kasutama vaid väikest osa rohelisi pealseid – seejuures on ürtide varred...
august 15, 2020 5:58 p.l.Published by Anu Sarnet
Letid on juba maitsvatest virsikutest lookas, ent nende säilitamisel tuleb paari asja meeles pidada: esiteks on tegemist viljadega, mis puuviljavaagnal...
august 8, 2020 9:54 e.l.Published by Anu Sarnet
Eestimaa suvede lahutamatud kaaslased kukeseeened tuleks metsast koju tuua korviga, mitte kokkusurutult umbses kilekotis – nii ei saa saak kahjustada....