July 16, 2018 3:34 pmPublished by Anu Sarnet
Suvepidude hooaeg on täies hoos. Kui palju toitu ühe külalise jaoks tasuks lauale plaanida? Tee kodupeo jaoks varasemad arvutused, nii...
July 3, 2018 2:55 pmPublished by Anu Sarnet
Enamik meist kasutab talvevarude külmutamist . Ent ka igapäevased toiduülejäägid saab sügavkülma panna, kasutades selleks näiteks taassuletavaid kotikesi . Mõnedel...
June 26, 2018 3:35 pmPublished by Anu Sarnet
Grillihooaeg käib täistuuridel, aga mida pakkuda liha kõrvale? Eks ikka värsket Eesti kurki ja tomatit! Ent viimaste säilitamisel kiputakse tihti...
June 15, 2018 3:21 pmPublished by Anu Sarnet
Kõige tuttavam ülejääk, millel on hulk erinevaid taaskasutusvõimalusi, on kahtlemata kohvipaks. Valmista sellest näiteks kodune keemiavaba kehakoorija: sega kohvipuru vähese...
May 19, 2018 3:36 pmPublished by Anu Sarnet
Letid on välismaistest maasikatest lookas ja esimesed kodumaised marjadki valminud – hea ja kasulik maasikas on mõnus vahepala, mille sajas...
May 5, 2018 3:37 pmPublished by Anu Sarnet
Kuigi esimestel päevadel võib sai tunduda vägagi mõnus ja pehme, siis järgmistel päevadel see nii väga enam ei isuta. Kui...
April 23, 2018 3:38 pmPublished by Anu Sarnet
Tihti ei tule toiduportsude ülejäägi säilitamine meelde enne, kui oleme söömingu lõpetanud. Nii aga ei tohiks teha. Pärast valmistamist ja...
April 2, 2018 4:57 pmPublished by Anu Sarnet
Lihavõttepühad said läbi ja paljudes kodudes on kausid kauniks maalitud pühademune täis. Aga kaua neid veel süüa tohib? Kui munakoor...
March 28, 2018 3:40 pmPublished by Anu Sarnet
Kui prügikotid ajavad üle ääre, vaata tähelepanelikult ringi: kuidas oleks sul võimalik toiduga paremini ringi käia, osta mõistlikult ja vähem...
March 15, 2018 3:39 pmPublished by Anu Sarnet
Kogu aeg jääb köögis midagi üle – aga kas banaani- või munakoori saaks kuidagi veel ära kasutada? Eesti Korteriühistute Liit...