November 10, 2019 2:43 pmPublished by Anu Sarnet
See hea ja lihtne roog võimaldab ära kasutada nii õhtusöögist järele jäänud riisi kui ka ciabattaviilud. Tarvis läheb: 300 gr...
October 19, 2019 2:08 pmPublished by Anu Sarnet
Redis on Eestimaa aedade tõsine tervisepomm: see sisaldab kaaliumi, foolhapet, C vitamiini ja beetakaroteeni, võideldes südamehaiguste vastu, hoides kontrolli all...
October 8, 2019 10:31 amPublished by Anu Sarnet
Viinamarjad pole enam ammu eestimaalaste toidulaual eksootilised külalised, vaid kasvavad jõudsalt ka paljudes koduaedades. Tänavune saak oli suurepärane ja turulettidelgi...
September 28, 2019 3:21 pmPublished by Anu Sarnet
Sügisel kipub olema ikka õunte üleküllus ja aiaomanikud sätivad õunakaste lausa tänava äärde. Tihti jääb üle aga hulk hapusid ubinaid,...
September 10, 2019 9:43 pmPublished by Anu Sarnet
Sügis on värske Eesti mugulsibula ja küüslaugu aeg. Aga kuidas neid säilitada? · Kõige paremini sobib mugulsibulate ja küüslaugu hoiukohaks...
September 8, 2019 3:07 pmPublished by Anu Sarnet
Toidu päritoluriigi kõigi andmete märkimine parandab tooteandmete läbipaistvust ja võib osutuda kasulikuks toidupettuste ärahoidmisel. Seetõttu on loodud kodanikualgatus, millega kutsutakse...
August 19, 2019 3:07 pmPublished by Anu Sarnet
Kui värskest kurgist jääb väike osa järele, ei tasu seda minema visata, vaid lisada keedetud kartulitele: saab lihtsa vaevaga teistmoodi...
August 5, 2019 2:44 pmPublished by Anu Sarnet
Tahad rõdul või terrassil mõnuleda, aga sääsed ja muud putukad kimbutavad? Maitsetaimed on kasulikud mitte ainult köögis, vaid ka siin,...
July 19, 2019 3:00 pmPublished by Anu Sarnet
Heaks mõõdunõuks on lapse peopesa! * Arvesta, mis vanuses lapsed kokku kutsud ja sellest lähtuvalt määra mõõt * Liha, kala...
July 3, 2019 4:19 pmPublished by Anu Sarnet
“Ostsin karbi maasikaid, aga sain petta – pealpool olid ilusad marjad, all aga leidsin mitu hallitanut. Kas tohib ülejäänud marju...