December 4, 2020 9:00 amPublished by Anu Sarnet
Alati ei pea kingitust ostma, selle võib ka köögis valmis meisterdada! Toidublogija Ktdecohome’i pühademaius valmib kiirelt ja valmistada pole seda...
December 3, 2020 3:15 pmPublished by Anu Sarnet
Jõulud lähenevad ning pühade periood toob paraku tihti kaasa liigseid kulutusi ja mis seal salata, ka raiskamist. Eesti Korteriühistute Liit...
November 5, 2020 6:47 pmPublished by Anu Sarnet
Kas teadsid, et: Alla +6 kraadine temperatuur mõjub juust maitseomadustele, seega tuleks juustu hoida külmkapi keskmisel riiulil. Ära jäta juustutükki...
November 1, 2020 6:47 pmPublished by Anu Sarnet
See roog hea võimalus ära kasutada eelmisest päevast üle jäänud maitsev kodumaine keedukartul ja juurviljad. Retsept Ktdecohome’i blogist. Säti kogused...
October 22, 2020 6:44 pmPublished by Anu Sarnet
Nii mõnigi perenaine on nukker, et muidu maitsev ahjukana ei muutu pealt piisavalt krõbedaks. Pole midagi hullu: pintselda korraks grillkana...
October 16, 2020 9:14 amPublished by Anu Sarnet
Sügisel, kui kõik müügiletid head kodumaist kartulit täis, tahaks ju seda kohe koju osta. Aga on mõned olulised asjad, mida...
September 18, 2020 8:49 pmPublished by Anu Sarnet
Kui tegemist on viilutatud toote avamata pakendiga, võib selle julgelt koos pakendiga sügavkülma asetada. Lahtiste viilude puhul oleks hea leida...
September 1, 2020 8:49 pmPublished by Anu Sarnet
Soe suvi annab maitsetaimedele kasvuhoogu, ent tihtipeale kiputakse neist kasutama vaid väikest osa rohelisi pealseid – seejuures on ürtide varred...
August 15, 2020 5:58 pmPublished by Anu Sarnet
Letid on juba maitsvatest virsikutest lookas, ent nende säilitamisel tuleb paari asja meeles pidada: esiteks on tegemist viljadega, mis puuviljavaagnal...
August 8, 2020 9:54 amPublished by Anu Sarnet
Eestimaa suvede lahutamatud kaaslased kukeseeened tuleks metsast koju tuua korviga, mitte kokkusurutult umbses kilekotis – nii ei saa saak kahjustada....