Kui Sa ei näe uudiskirja korrektselt, vaata veebiversiooni


Eesti Korteriühistute Liidu uudiskiri 8/2016

Hea uudiskirja lugeja!

Pühadeaeg on käes ja uus aasta ukse ees. Eesti Korteriühistute Liit tänab kõiki oma liikmeid, partnereid ja sõpru! Tänu Teile oli liidu 20. juubeliaasta särav ja koolitused-konverentsid rahvarohked.

Loodame kõigi Teiega taas kohtuda 2017. aastal. Uudiskirjast leiate valiku sellest, millised sündmused oleme korteriühistute jaoks järgmiseks aastaks kavandanud.

Rõõmsaid ja rahulikke pühi!
Eesti Korteriühistute Liit

2017. aasta Eesti Korteriühistute Liidus

2017. aastal on ees ootamas mitmeid juba traditsioonilisi korteriühistute koolitusi ja konverentse. Tulekul on aga ka sündmusi, mida Liit korraldab uuel aastal esmakordselt. Siin valik sellest, mis tulekul. Nimekiri täieneb pidevalt.
LOE EDASI

Koolitus “2016. aasta kohtupraktika korteriühistu asjades”, Tallinn 26.01.2017

2016. aastal väga populaarseks osutunud koolitusel ei olnud kõigil huvilistel võimalust osaleda, mistõttu kordame jaanuaris taas juriidilist koolitust, kus tutvustatakse uusi ja huvitavaid korteriühistuid puudutavaid kohtulahendeid ja antakse soovitusi, millised võimalused on korteriühistul enda õiguste eest seismisel.
LOE EDASI

I Korteriühistute Talveakadeemia, Haapsalu 1.- 2.02.2017

Veebruari algul kohtuvad korteriühistute juhid Haapsalus, et läbida I Korteriühistute Talveakadeemias õppeprogramm järgmistel teemadel: tööleping vs teenuse osutamise leping, põhilised komistuskivid töölepingu sõlmimisel, juhioskused korteriühistu juhi töös, renoveerimine ja tuleohutus. Akadeemia kavasse mahub ka Haapsalu linnaekskursioon koos linnapea tervitusega.
LOE EDASI

8 soovitust, kuidas pühad ohutult ja rõõmsalt mööda saata

Tuletame meelde mõned olulised asjad, et pühadeaeg ohutult ning rõõmsalt mööda saata.

LOE EDASI

ekul-joul-2016





  Eesti Korteriühistute Liidu uudiskiri 8/2016 Eesti Korteriühistute Liit
Sakala 23A, 10141 Tallinn
tel. (+372) 6 275 740, fax (+372) 6 275 751 ekyl@ekyl.ee
See kiri on saadetud aadressile
Eemalda e-mail nimekirjast