Kui Sa ei näe uudiskirja korrektselt, vaata veebiversiooni


Eesti Korteriühistute Liidu uudiskiri 4/2018

Head korteriühistud!

Teeme koos kingituse Eesti Vabariigi 100. aastapäevaks!

Istutame sel kevadel oma maja õuele tamme!

Tamm on tugevuse ja kestvuse sümbol ja meie kultuuris olulise tähtsusega. Eesti Vabariigi 100. aastapäevaks rajatakse üle Eesti tammeparke. Ka Eesti koduõuedes võiks sirguda need väärikad, kaunid ja tugevad puud – sest just niisama väärikas, tugev ja kaunis on Eesti kodu.

ÜLESKUTSE KÕIKIDELE KORTERIÜHISTUTELE!

Istutame oma maja juurde “Meie ühistu tamme”!

Väärikas puu jääb kaunistama koduümbrust pikkadeks aastakümneteks ning tamme istutamisega Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks saab iga korteriühistu jätta endast märgi oma riigi ajalukku ja teha väärika kingituse Eestile.

Üle-eestiline tammede istutamine leiab aset maikuu kahe esimese nädala jooksul. Võimalusel istuta ka oma ühistu tamm sel ajal koos teiste tammeistutajatega üle Eesti.

KORTERIÜHISTUTE ÜHISE EV100 KINGITUSEGA LIITUMISEKS:

  1. Vali tammele kõrghaljastuseks sobiv koht (vajadusel anna asukohast teada omavalitsusele ja naabermajadele)
  2. Kui vajad abi tammeistiku leidmiseks, mine lehele https://ekyl.ee/avaleht/100tamme/; sealt leiad viiteid puukoolidele, kus tammeistiku osta saab
  3. Kutsu majarahvas ühiselt tamme istutama, lepi kokku aeg
  4. Saada hiljemalt 26. aprilliks 2018 aadressile EV100@ekyl.ee teade, et ühistu liitub EV100 kingitusega ja istutab oma kortermaja juurde “Meie ühistu tamme”; lisa ühistu nimi, aadress, kontaktandmed ja kuupäev, millal ühistu plaanib tamme istutada
  5. Tee pilt või video tamme istutamisest koos majarahvaga või juba istutatud tammest (võimalusel maja taustal) ning saada aadressile EV100@ekyl.ee

Kõigil ühise kingituse raames tamme istutavatel ja sellest teada andnud korteriühistutel on võimalus saada oma ühistu tamme juurde tähis, mis kinnitab, et tegemist on Eesti Vabariigile 100. aastapäevaks kingitud tammega. Võtame tamme istutamisest teatanud korteriühistutega ühendust, et leppida kokku, kuidas tähise üle anname.

TÄHELEPANU KORTERIÜHISTUD, KES ON KINGITUSEGA LIITUNUD EELMISTEL AASTATEL

Täname kõiki korteriühistuid, kes on juba meie ühise kingitusega liitunud ja istutanud oma ühistu tamme kolmel eelmisel aastal! Ootame ka teid endast uuesti meile teada andma hiljemalt 26. aprilliks 2018 aadressile EV100@ekyl.ee, et ka teie tamm saaks endale EV100 tamme tähise.

Oma tamm on iga korteriühistu ehe!

Eesti Korteriühistute Liit

Lisainfo: https://ekyl.ee/avaleht/100tamme/


EV100 kingituste teavitust toetab:

Kysk_logoEV100 logo





  Eesti Korteriühistute Liidu uudiskiri 4/2018 Eesti Korteriühistute Liit
Sakala 23A, 10141 Tallinn
tel. (+372) 6 275 740, fax (+372) 6 275 751 ekyl@ekyl.ee
See kiri on saadetud aadressile
Eemalda e-mail nimekirjast