ERIPAKKUMINE käsiraamatule

Otsid kingitust ühistujuhile? Soovid endale soetada ühistujuhi tööks vajaliku abimehe? Käsiraamatul “NÕUANDEID KORTERIÜHISTUTELE: kuidas rakendada uut korteriomandi- ja korteriühistuseadust?” on nüüd Jõuluaja eripakkumine, kus vahemikus 19.11.18 – 17.12.18 on raamatu ostjatele erihind 25.- (tavahind 30.-) ning EKÜL liikmetele soodushind 17.- (tavahind 22.-).

Lisaks ootab kõiki vahemikus 19.11.18 – 17.12.18 raamatu ostjaid EKÜL Tallinna kontoris (aadressil Sakala 23A) kingitus!

Erihinnaga saab raamatut tellida aadressil ekyl@ekyl.ee või helistades 627 5740.
Eripakkumise raamatute arv on piiratud!

RAAMATUST:
Raamat pakub korteriühistutele abi ja selgitusi tänavu 1. jaanuaril jõustunud korteriomandi- ja korteriühistuseaduse kohta. Uus seadus määratleb varasemast täpsemalt korteriühistu rolli ning sellele liikmete õigused ja kohustused. Seadus loob ka hulga uusi mõisteid, mille rakendamine korteriühistu igapäevaelus selgitusi vajab.

Raamatu koostaja, jurist Urmas Mardi on Eesti Korteriühistute Liidu õigusosakonna juhataja, korteriühistute valdkonna kogenud spetsialist ning tunnustatud lektor, kes uue seaduse teemal nõustanud tuhandeid inimesi üle Eesti. Käesolevast raamatust leiab lugeja nii seaduse täisteksti koos tema selgitustega kui ka korteriühistu näidispõhikirja, mille koostanud Eesti Korteriühistute Liidu jurist Margus Saulep.

Raamatu eripakkumine