Käsiraamatu esikaas

Raamat uuest seadusest

NÕUANDEID KORTERIÜHISTUTELE:
kuidas rakendada uut korteriomandi- ja korteriühistuseadust?

Koostaja: Urmas Mardi
2018 © Eesti Korteriühistute Liit
Esmatrükk
80 lk
Raamat ilmub müüki EKÜL Tallinna esinduses (Sakala 23A, II korrus) alates 19.03.18 (info ja tellimine ekyl@ekyl.ee või tel. 627 5740) 

EKÜL Pärnu esinduses (Rüütli 23, II korrus, tel. 53 083 080) alates 20.03.18.

Tartus saab raamatut osta 24.03.18 toimuval Lõuna-Eesti Korteriühistute Foorumil ja pärast seda EKÜL Tartu esinduses (Sõpruse pst 2-224, tel. 50 84 799).

Hind: 30.00 eur
Soodushind EKÜL liikmele 22.00 eur


RAAMATUST:

Raamat pakub korteriühistutele abi ja selgitusi tänavu 1. jaanuaril jõustunud korteriomandi- ja korteriühistuseaduse kohta. Uus seadus määratleb varasemast täpsemalt korteriühistu rolli ning sellele liikmete õigused ja kohustused. Seadus loob ka hulga uusi mõisteid, mille rakendamine korteriühistu igapäevaelus selgitusi vajab.

Raamatu koostaja, jurist Urmas Mardi on Eesti Korteriühistute Liidu õigusosakonna juhataja, korteriühistute valdkonna kogenud spetsialist ning tunnustatud lektor, kes uue seaduse teemal nõustanud tuhandeid inimesi üle Eesti. Käesolevast raamatust leiab lugeja nii seaduse täisteksti koos tema selgitustega kui ka korteriühistu näidispõhikirja, mille koostanud Eesti Korteriühistute Liidu jurist Margus Saulep.