Ekskursioon Tallinna Botaanikaaeda, 30.05.2017

26.05.2017

Euroopa rohelise nädala raames korraldab EKÜL ekskursiooni Tallinna Botaanikaaeda.

Näeme vähem levinud vastupidavaid puid ja põõsaid, mida võiks rohkem kasutada korterelamute ümbruse haljastamisel. Saame näpunäiteid, millised on esmased noorte puude ja põõsaste hooldusvõtteid, mida korteriühistu saaks teha oma jõududega.

NB! Juhime tähelepanu, et ekskursioon on ka Tallinna ja Harjumaa korteriühistute maikuu ümarlaud ja 29. ning 30. mail EKÜL Tallinna büroos ümarlaudu ei toimu!

Kasvuhoone ekskursiooni käigus külastame lähistroopika, troopika ja põuaste alade kasvuhooneid. Ekskursioonil tutvustatakse tarbetaimi, vürtsitaimi, ravimtaimi, puidutaimi ja meil toataimedena sagedamini kasvatatavaid taimi. Eluvormidest tutvustatakse puid, põõsaid, rohttaimi ja liaane.

See on hea võimalus veeta päikeseline päev looduses ja saada näpunäiteid ja ideid oma korterelamu haljastuse kujundamiseks.

Giid: Olev Abner dendroloog

Toimumise koht: Tallinna Botaanikaaed
Kogunemise aeg: 30.mai 2017, kell 14:45-15:00

Ekskursiooni kestus: orienteeruvalt 2 h

Bussid nr. 34A ja 38 väljuvad Viru keskuse terminalist. Sõit kestab 20-25 minutit ja bussist tuleb väljuda Kloostrimetsa peatuses. Lisaks peatuvad Kloostrimetsa peatuses ka Tallinn City Tour rohelise liini bussid.

Ekskursioon toimub eesti ja vene keeles!

Ekskursioonil osalemiseks on vaja eelnevalt registreeruda. Registreerimine avatud kuni 23. maini või või kuni kohtade arvu täitumiseni.

Kohtade arv on piiratud.

Hind: EKÜL-i liikmetele 14 € , mitteliikmetele 19 €

Registreeru siin