Rakveres toimub EKÜL Virumaa aastafoorum

Eesti Korteriühistute Liidu pressiteade
7. veebruar 2017

Virumaa korteriühistud kogunevad 8. veebruaril 2017 algusega kell 12:00 Rakveres Art hotelli konverentsisaalis Virumaa Korteriühistute Foorumile.

Virumaa korteriühistud  on ennast näidanud edumeelsete ühistuliikumise eestvedajatena, püsides viimasel aastal renoveerimise aktiivsuse tasemelt Eesti kolme aktiivsema piirkonna hulgas. Selleaastasel Virumaa Foorumil kõneleme taas korteriühistute jaoks olulistest teemadest ning toome esile parimaid näited ja praktikad. Muuhulgas  tulevad  arutlusele Eesti Korteriühistute Liidu uued  e – teenused, räägime korteriühistute loomisest maapiirkondades  Rakke valla kogemuse põhjal,   Eesti Audiitorkogu esindaja tutvustab uut revisjonijuhendit korteriühistutele, Majandus – ja Kommunikatsiooniministeeriumi esindajad  räägivad ministeeriumi suundadest elamumajanduses ning SA KredEx poolt antakse põhjalik ülevaade korterelamute renoveerimise hetkeseisust ja tulevikuvõimalustest.

Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse esimehe Andres Jaadla  sõnul  tõotab foorum tulle eriti kasulik just renoveerimist planeerivatele korteriühistutele, sest oma kogemusi ja tarkusi jagavad nii panga esindajad, ehitajad, energiaaudiitorid kui ka renoveerimise omal käel läbi viinud ühistujuhid Rakveres ja Virumaal enda praktiliste ja eluliste näidete põhjal.

Vaata  Virumaa Foorumi kava SIIT.

Täpsem info:

Andres   Jaadla
Eesti Korteriühistute Liit
Juhatuse  esimees
ekyl@ekyl.ee
Tel: 6275740
www.ekyl.ee