Pärnus toimuvalt Energiamessilt saab kasulikke energiatarbimise ja -säästu alaseid teadmisi

16.09.2016

Laupäeval, 24.septembril kell 10-18 toimub Pärnu kesklinnas Martensi väljakul esmakordselt energiateemaline teabepäev Energiamess – Kütame! Sündmusel saavad praktilisi teadmisi ja nõuandeid kõik energiatarbimisega kokkupuutuvad inimesed nii eluaseme kütmise, energiatarbimise kui -säästmise valdkonnast.

Messil tutvustatakse uusi tooteid ja lahendusi eramute ja korterite kütmiseks, jahutamiseks ja ventileerimiseks ning energiasäästuks. Päeva kestel toimuvad mitmed praktilised koolitusprogrammid, mille käigus jagatakse igapäevaeluks vajalikke teadmisi ja oskusi erinevates valdkondades. Külastajate ette tuuakse näiteks õpetlik teadusteater “Valgus ja soojus” ning Päästeameti ohtude tuba “Miks on pildil valesti?”.

Messi külastajad saavad peale kasulike teadmiste osa ka meelelahutusprogrammist. Kultuurilise energia eest kannab sündmusel hoolt armastatud laulja Henry Laks, kes annab päeva jooksul kaks kontserti. Hommikuenergia garanteerib tuntud aeroobikatreener Marge Rull.

Eesti Messide korraldatava teabepäeva koostööpartnerid on teiste hulgas Pärnu linnavalitsus, Eesti Omanike Keskliit, Eesti Korteriühistute Liit, Päästeamet, Eesti Gaas, Fortum ja teised energiavaldkonna ettevõtted.
Sissepääs messile on kõikidele külastajatele tasuta.

Lisainfot messipakkumiste ja ajakava kohta Energiamessi kodulehel http://www.energiamess.ee.

Lisainfo:

Reet Sink
Energiamessi peakorraldaja
Tel: 505 8300
E-mail: reet@energiamess.ee