Korterelamu renoveerimine

07.04.2015

Eesti Korteriühistute Liit kutsub korteriühistu juhte koolituspäevale

15.aprillil kell 10.00-16.00 Eesti Rahvusraamatukogus

Iga aastaga võtab üha enam korteriühistuid ette väljakutse renoveerida oma elamu – muuta see kaasaegseks, energiasäästlikuks ning elanike jaoks meeldivamaks keskkonnaks. Samas osutub see väljakutse tihti liiga keeruliseks, kuna renoveerimise protsess on pikk ning paljuhõlmav ja korteriühistu juht võib leida ennast keerulisest olukorrast, kus tundub justkui enam edasi minna ei oska.

Koolituspäeval anname vastuse mitmetele erinevatele küsimustele, mis renoveerimisega üles kerkivad. Oma ala spetsialistid annavad nõu ning näpunäiteid, kuidas renoveerimisprotsessi edukalt juhtida, et tulemus tuleks just selline nagu vaja.

Koolituse viivad läbi:

Karl Õiger, TTÜ Emeriitprofessor

Milline on enne 1993. aastat ehitatud magalarajoonide olevik ja tulevik – millega peab arvestama renoveerimisel ning ka renoveerimata jätmisel.

Jarek Kurnitski, TTÜ Ehitiste projekteerimise instituudi direktor

Uue korterelamute rekonstrueerimise määruse tehnilistest tingimustest ja võimalikest ventilatsioonilahendustest

Mihhail Tearo, Ehituskonsul OÜ Projektijuht

Renoveerimistöödest ning sellest, mida teeb järelevalve objektil. Samuti tuleb juttu sellest, millised dokumendid on vaja vormistada ehitustööde teostamiseks, millised käigud tuleb teostada järelevalvel ja millised omanikul.

Anvar Kima, KÜ Sõpruse202 juhatuse liige, korterelamuhaldur II
Anvar Kima räägib enda kogumusest KÜ juhina renoveerimisprotsessi juhtimisel. Millised olid suurimad õnnestumised ning milliste probleemidega tuli tal tegeleda.

Registreerimine kuni 10.04.2015. Kohtade arv on piiratud.

Hind: EKÜL liikmele: 45€; mitteliikmele 70€

Registreerimiseks kirjuta koolitus@ekyl.ee või helista 627 5750; 627 5740.