Korteriühistute teisel elektri ühisostul tehti suurepärane hinnapakkumine

30.11.2014

Eesti Korteriühistute Liidu (EKÜL) poolt välja kuulutatud teise elektrienergia ühisostu parimaks pakkujaks osutus turu parima hinnapakkumisega Imatra Elekter AS, kes pakkus börsihinna marginaali korteriühistutele 0,10 senti/kWh ja korteriühistu liikmetele 0,18 senti/kWh (hinnad sisaldavad ka käibemaksu). Eelpoolmainitud hinnad laienevad kõigile Eesti Korteriühistute Liidu liikmetele ja liiduga liituda soovivatele korteriühistutele, kes soovi korral saavad pakkumisega ühineda. Tegemist on suurepärase pakkumisega.

Palume EKÜL liikmetel, kes soovivad pakkumisega ühineda, saata oma KÜ nimi, registrinumber, e-maili aadress ja praeguse elektrimüüja nimi aadressile elekter@ekyl.ee.

Andmete edastamine on oluline, et saaksime Teiega ühendust võtta ja kõik vajalikud paberid ette valmistada. Korteriühistud, kes ei ole EKÜL liikmed, saavad ühisostus osaleda liidu liikmeks astudes.

Korteriühistute küsimused elektrienergia ostmise tingimuste kohta on oodatud Imatra Elekter AS kontaktidele:

e-mail: elekter@imatraelekter.ee
telefon: 715 0141

Soovitame ühisostuga liituvatel korteriühistutel teavitada ühisostust kõiki korteriomanikke, et ka nemad teaksid elektrienergia ostmisel sooduspakkumist kasutada. Juuresoleva lingi alt leiate väljaprintimiseks infolehe kortermaja infotahvlitele:

http://ekyl.ee/public/2014/Elektri_uhisost/Korteriomanik_poster.pdf

Samuti tasub jälgida Eesti Korteriühistute Liidu veebilehte ekyl.ee, kus pidevalt täieneb ka teemakohane KKK – korduma kippuvate küsimuste rubriik.

Kui soovite 2015. aasta alguses vahetada elektrimüüjat, tuleks kehtiv leping lõpetada novembrikuu jooksul!

Lugupidamisega,

Urmas Mardi,
Eesti Korteriühistute Liit
juhatuse liige
E-mail: urmas.mardi@ekyl.ee

Eesti Korteriühistute Liit
Tel: 627 5740
E-mail: ekyl@ekyl.ee